Broschyrer, bruks- och installationsanvisningar, teknisk dokumentation samt programvara/manualer – här hittar du allt som du behöver för att förenkla din planering helt gratis. Fler dokument och CE-försäkringar om överensstämmelse hittar du på motsvarande produktsidor.

Välkommen att beställa vår tekniska dokumentation och våra broschyrer i tryckversion via marketing.support@warema.de . Våra annonstexter finns tillgängliga på www.ausschreiben.de .

Nedladdningar

WMS studio pro
Programvara för en smidig idrifttagning och anpassning av WMS enheter via dator

WMS studio pro
Produktinstruktionen för WMS studio pro är inbyggd direkt i programvaran

MEDDELANDE: För att kunna använda alla funktioner behövs ett WMS stick.

Produkt

Artikelnummer

WMS Stick

1002775

USB-minne för överföring av programvarudata till WMS enheter

- möjliggör enkelt idrifttagande av WMS nät

- Data överförs till WMS enheter via fjärrteknik

- tillgängliga programvaruverktyg: WMS studio pro

Operativsystem

Windows 7, Windows 8.0/8.1 och Windows 10

Bildskärmsfärgkvalitet

32 bit

Bildskärmsupplösning

1024 x 768

Arbetsminne

2 GByte

Minne på hårddisken

1000 Mbyte

Nedladdningar

Omnexo studio
Programvara för idrifttagning, ändring av parametrar och drift via PC.

Omnexo studio (Windows)
Omnexo studio (macOS)

Operativsystem

Intel Pentium® / AMD PC
Windows 10, / Windows 11

Processorhastighet

2 GHz

Ledigt hårddiskutrymme

1 GB

Bildskärmsupplösning

1024 x 768

Arbetsminne

2 GB

Nedladdningar

WAREMA climatronic® studio
För smidigt idrifttagande, ändring av gränsvärden eller inställningar av scener via dator.

WAREMA climatronic® 3.0 studio programmerings- och parametreringsprogramvara
WAREMA climatronic® studio 1.2
Manual WAREMA climatronic® studio

- Intel Pentium® eller AMD-baserad PC
- Acrobat ReaderTM 9
- USB 1.1-snittställe

Operativsystem

Windows 7, Windows 8.0/8.1 och Windows 10

Processorhastighet

2 GHz

Ledigt hårddiskutrymme

1 GB

Bildskärmsupplösning

1024 x 768

Arbetsminne

2 GB

Nedladdningsbara filer

BAline Studio
grafisk datorprogramvara för att planera och upprätta applikationsprogramvara för MCM

BAline Studio
BAline Studio programvara handbok
BAline Studio referenshandbok

Operativsystem

Microsoft Windows 7, Windows 8, Windows 10

Bildskärmsfärgkvalitet

32 bit

Bildskärmsupplösning

1024 x 768

Huvudminne

2 GB

Minne på hårddisken

100 MB

Nedladdningar

Modbus studio
För smidig idrifttagning, ändring av parametrar och inställning av WAREMA Modbus-ställdon via PC.

Modbus studio programvarunedladdning
Modbus studio programvaruhandbok

Operativsystem

Microsoft Windows 7, Windows 10

Processorhastighet

1 GHz

Arbetsminne

2 GB RAM

Minne på hårddisken

1 GB